Over ons

In 2019 werd eigenaresse Jetty Sterk gevraagd voor een fotoshoot in het Wonen Landelijke Stijl magazine. Op dat moment had zij niet kunnen bedenken dat ze nu haar eigen webshop met stoere en landelijke woonasseccoires start. Toen de Wonen Landelijke Stijl editie op de deurmat viel bij abonnees en in de winkels verkrijgbaar was werd Jetty overspoeld met berichten. Werkelijk waar kreeg zij berichten van mensen uit heel Nederland: 'verkoopt u dit', 'verkoopt u dat' en 'heeft u ook een webshop'? Ze wist niet wat haar overkwam! 

Dus zo is het idee geboren om haar eigen webshop voor Catharina at Home te gaan beginnen. En het idee is werkelijkheid geworden, want na een paar maanden druk bezig geweest te zijn is de webshop online. Eerlijk gezegd was het veel meer werk dan zij zelf had kunnen bedenken. Samen met behulp van haar enthousiaste team is zij enorm blij met het eindresultaat.

Wil jij wooninspiratie komen opdoen of de woonasseccoires komen bewonderen in onze winkel, dan kan dat uiteraard ook. Wij zijn op afspraak geopend.

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop, veel kijk en shop plezier toegewenst!

Liefs,
Team Catharina at Home

Catharina at Home
Dokter van Noortstraat 10
(Ingang achterzijde Jan Steenstraat)
4033 AA Lienden
06-30391068
catharinaathome10@gmail.com

© 2021 - 2024 Catharina at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel